top of page

Brands

Een belangrijk doel bij Tint is om zoveel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken

tijdens behandelingen die 'eco-friendly', vegan en duurzaam zijn.

 

Een mooie, gezonde huid is een proces en dit heeft tijd nodig.

Een groot stuk daarvan kan je zelf thuis doen door de juiste producten te gebruiken.

Weet je niet waar te beginnen? Met de Tint-routine leer je gemakkelijk een eigen skincare-regime op te bouwen.

  Ik verkoop, naast de skincare-producten die gebruikt worden tijdens behandelingen, ook nog een ruim aanbod van toffe producten zoals handzeepjes, bodybutters, bodyscrubs, parfumolie, herbruikbare cottonpads, nagellak, nagelvijltjes, Guashaboards, make-up en zo veel meer...

Tint-85_edited.jpg

Medik8

Een mooie huid voor het leven, dat is wat Medik8 je belooft.

Dit duurzame vegan-merk biedt huidverbeterende verzorgingsproducten aan voor verschillende huidbehoeften, zoals anti-aging en acne tot pigmentatie en roodheid. 

Volg je hun CSA Philosophy, vitamine C plus zonbescherming overdag,

vitamine A 's nachts, dan ziet de huid er nog jonger uit!

Medik8 gelooft in een combinatie van 8 kernprincipes: 

1. eenvoudig

2. op maat gemaakt

3. zuiver

4. artisanaal

5. vrij denken

6. professioneel

7. technologie

8. ethisch

Bovendien is Medik8 voor 100% diervriendelijk. Ze zijn toegewijd om hun impact op het milieu te minimaliseren. Hun productieprocessen zijn zo energie-efficiënt mogelijk, zonder de resultaten te beïnvloeden. Medik8 maakt gebruik van gerecycled papier voor alle verpakkingen en 40% gerecycled glas in hun serumflessen.

Bij Tint kan je kiezen tussen verschillende behandelingen met Medik8 producten. 

Ook heb ik een mooi assortiment gezichtsproducten van Medik8 te koop in de studio.

Anker 1

Evolve 

Evolve Organic Beauty is een ‘award-winning’ merk, een ambachtelijke producent van biologische en natuurlijke verzorgingsproducten voor huid, lichaam en haar. 
In hun eco-atelier in het Engelse Hertfordshire wordt alles liefdevol met de hand gemaakt.


Alle producten van Evolve zijn veganistisch, diervriendelijk en worden in kleine hoeveelheden aangeboden om de versheid van hoogwaardige antioxidanten in essentiële oliën, boter en extracten te garanderen.

Je kan deze heerlijke producten zelf ervaren tijdens een behandeling.

Ook is er een mooi aanbod van skincare- en body producten te koop in de Tint studio.

20230825_093318_edited_edited.jpg
Anker 2
Tint-90_edited.jpg

PUNE

PUNE is ontstaan uit een een samenwerking van topvisagisten. Zij wilden een make-uplijn die compleet en overzichtelijk is.

Het is ook makkelijk te gebruiken door iedereen en heeft een divers kleurenpalet en make-upproducten die alleen bij de professional te verkrijgen zijn.

Een lijn die stijlvol is en waar de hedendaagse vrouw zich mee kan associëren.

Hun motto luidt: "Jezelf het beste gunnen, er alles aan doen om te stralen! Have fun and be happy".

 

De visagisten achter PUNE hebben alle kleuren, geuren en structuren van de make-up met zorg uitgezocht. De producten zijn samengesteld in samenwerking met gerenommeerde fabrikanten uit Italië. Een assortiment dat altijd sterke basics en essentials heeft, dierproef- en parabenenvrij is en meegaat met tijd en trend.

 

Soigneren is meer dan ‘mooi maken’ en is voor iedereen anders. Maar goed gesoigneerd voelt men zich gelukkig en begeert. 'So let’s make-up and kiss'.

Allemaal waarden die bij Tint ook belangrijk zijn.

Daarom verwelkomen we jou graag in de studio voor een solo make-up sessie of voor een groepssessie make-up

Alle producten zijn verkrijgbaar via Tint.

Anker 3

Kure Bazaar

Zowel natuurlijk als trendy, Kure Bazaar is de eerste nagellak die mode en eco-bewustzijn combineert. 

De innovatie van Kure Bazaar-nagellakken is tweeledig.

Ten eerste heeft Kure Bazaar de 4 meest schadelijke ingrediënten uit al zijn formules verbannen (formaldehyde, tolueen, ftalaten en synthetische kamfer).

Ten tweede vervangen ze een maximum aan synthetische chemische ingrediënten met ingrediënten op natuurlijke basis.

Het resultaat is een 'high-tech'-nagellak met een natuurlijke formule van 85%, waarvan de '4 free'-garantie de afwezigheid van de 4 vermelde giftige ingrediënten bevestigt.

Houtpulp, katoen, maïs, aardappel en tarwe maken allemaal deel uit van de Kure Bazaar-nagellak formule die de kwetsbaarheid van de nagels respecteert. 

Deze formule met minder chemicaliën respecteert de natuurlijke vernieuwingscyclus van de nagels om hun gezondheid en schoonheid te behouden. Ze lijken meer resistent en ontgift.

Kure Bazaar-nagellakken zijn niet geurvrij. Alleen nagellakken op waterbasis hebben dit voorrecht, maar hun houdbaarheid is veel zwakker.

Er is geen compromis over het resultaat: Kure Bazaar-nagellak is een hoogglanzende, sneldrogende, langhoudende lak.

In de Tint-studio kan je een mooi assortiment nagellakken en accessoires van Kure Bazaar aankopen.

Tint-75.jpg
Anker 4
Anker 5
Tint-87.jpg

Bambaw

Bij Bambaw doorbreken ze de status quo van onze consumptiemaatschappij door duurzame alternatieven voor wegwerpproducten te ontwikkelen.

Afval zoals we het vandaag kennen is een uitvinding van de mens, die minder dan een eeuw oud is. De consumptiemaatschappij heeft zich verkeerd ontwikkeld en de wereld stikt nu in miljarden tonnen van afval. Onze missie is het, de consumptie te overdenken en herbruikbare alternatieven voor verpestende producten aan te bieden, die wij zero-waste swaps noemen.

 

Bambaw gelooft dat een duurzamere en ethisch verantwoorde wereld mogelijk is en het is aan ons allemaal om dit te realiseren.

Daarom richten zij zich op de ontwikkeling van een ethische gemeenschap met een vernieuwende aanpak. Samen delen ze informatie, ideeën en enthousiasme om de zero-wastebeweging vooruit te helpen.

Alle producten zijn op een verantwoorde manier geproduceerd.

Ze gebruiken bamboe als hoofdmateriaal. 

Bamboe is werkelijk een wonderplant. Het staat symbool voor kracht, flexibiliteit en duurzaamheid. Om vele redenen wordt bamboe vaak ‘het meest hernieuwbare materiaal ter wereld’ genoemd. Sommige soorten kunnen wel een meter per dag groeien.

Deze snelle groeier absorbeert vijf keer zoveel koolstofdioxide en produceert 35% meer zuurstof dan bomen.

Dankzij verbeterde technieken is het mogelijk om textiel te maken van bamboe. Bamboevezel is extreem zacht, licht en een duurzamer alternatief voor katoen.

Bij Tint gebruik ik de katoenen herbruikbare watjes gemaakt van bamboevezels. Niet alleen zijn ze super handig in gebruik, ze voelen extra zacht aan op de huid. Ze worden na iedere behandeling gewassen om ze daarna opnieuw te kunnen gebruiken. 

Deze herbruikbare watjes zijn te koop in de Tint-studio. Vraag ernaar!

bottom of page