top of page

Flow Cosmetics

De natuurlijke huidverzorgingsproducten van Flow Cosmetics zijn vol passie gecreëerd. Ze bevatten de beste

biologische plantaardige oliën, essentiële oliën en Finse wilde bessen uit de ongerepte Noordse bossen.

Kies voor een gezichtsbehandeling specifiek voor jouw huidtype.

Sense

Behandeling voor de gecombineerde / vette huid en de acne-gevoelige huid om de eigen beschermingsmechanismen van de huid te versterken. Voedende biologische producten verminderen ontstekingen, kalmeren de huid en kunnen diep in de huidporiën trekken om talg op te lossen, terwijl ze de belangrijke vochtbalans in de overmatige talgproductie van de huid verminderen.

 

  • de producten van Flow Cosmetics bevatten hoogwaardige, niet-comedogene grondstoffen die de functie en het welzijn van een acne-gevoelige huid ondersteunen zonder de waardevolle microbiële balans te beschadigen.

  • ze zijn gebaseerd op voedende, vitamine- en antioxidantrijke plantaardige ingrediënten die de huid diep verzorgen en onzuiverheden absorberen zonder de huid uit te drogen.

60 min - € 60

Life

Behandeling voor natuurlijke anti-aging en optimale huidverzorging.

De eerste tekenen van veroudering beginnen meestal rond de dertig op de huid te verschijnen. Neem daar de invloed van UV-straling, dieet, de relatie tot stress en herstel, en cosmetica keuzes bij. Het belang van voedingsstoffen, de vochtbalans en het ondersteunen van de eigen functie en weerstand van de huid staan centraal in deze behandeling.

  • alle producten van Flow Cosmetics zitten vol met natuurlijke antioxidanten en vitamines uit de schoonste natuurlijke bronnen die bewezen positieve effecten in anti-aging huidverzorging hebben. Bij regelmatig gebruik houden ze de huid levendig, gezond en mooi én voorkomen de vorming van rimpels en fijne lijntjes. 

  • deze behandeling is ook mogelijk voor iemand die kampt met een gevoelige huid.

60 min - € 60

Smooth

Behandeling voor de droge tot normale huid. Het belang hiervan is om de huid optimaal te laten functioneren door voedingsstoffen en vocht inbrengende producten te gebruiken om het huidoppervlak soepel, glad en elastisch te houden. Zo wordt er ook ingezet op het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering en mogelijke huidinfecties.

  • biologische producten van Flow Cosmetics bevatten geen uitdrogende ingrediënten maar zitten vol met antioxidanten, vitaminen, robuuste noordse energie en essentiële vetzuren. De voedzame producten zijn precies wat een droge/normale huid nodig heeft om levendig, elastisch en stralend te blijven. 

60 min - € 60

Boost

De boost is een korte maar krachtige behandeling van 30 minuten die een intense verzorging geeft.

 

  • geschikt voor alle huidtypes

  • u ervaart een diepe, kalmerende reiniging

  • door middel van massagetechnieken stimuleren we de bloedcirculatie.

  • zachte balancerende & exfolierende producten maken je huid gladder, kalm en helderder

 

30 min - € 35

bottom of page